Verzenden & retouren

Vanuit onze snelle verzending minekings.nl en discounters voor de volgende dag levering van maandag tot zaterdag. Deze modellen zijn gemarkeerd met snelle verzending icoon. Als u één van onze voorraad snelle verzending modellen te kopen, zullen we ervoor zorgen dat uw schoenen te kopen aan uw deur te bereiken zo snel mogelijk met onze koerier partners.

Laat 5-11 werkdagen levering. Als er een vertraging, zullen wij u altijd op de hoogte via e-mail, zodat u uw bestelling kunt volgen. Wees gerust, zal onze klantenservice snel reageren uw shopping ervaring zo efficiënt mogelijk te maken.

Als een standaard procedure, om een ​​snelle en efficiënte levering aan uw deur te verzekeren, bieden wij al onze producten alleen via sterke internationale koeriersbedrijf DHL, ook met Aramex's. Zolang uw charter, zullen wij u e-mail sturen met een tracking nummer verificatie, om de doorvoer volgen van elke bestelling vergemakkelijken. Als er enige vertraging in de levering van onze ervaren klantenservice experts zal u laten weten.

Internationale express vervoer

We zijn blij om de levering aan alle merken en modellen gekocht door www.minekings.nl internationale en APO / FPO-adressen.

Alle internationale zendingen zal door de ontvanger worden betaald en verzonden heffingen en belastingen. Tarief door importerende landen geëvalueerd volgens de bestaande wetgeving jurisdictie.

Back